Prislista städtjänster Stockholm

Vi är en städfirma i Stockholm som arbetar med hushållsnära tjänster men även kontorsstädning, trappstädning och flyttstädning. Vi arbetar i hela Stockholmsområdet med omnejd.

Hemstädning Stockholm

Hemstädning

Städning i hemmet efter era önskemål. Vi erbjuder exempelvis veckostädning, varannan vecka eller varje månad.

250 kr/h*

* Priser ovan är inklusive moms efter RUT-avdraget.
Förklaring: Ordinarie pris är 500 kr/h inklusive moms. Som privatkund betalar du endast 250 kr/h inklusive moms efter att ha utnyttjat RUT-avdraget på 50%. Vi assisterar gärna med ansökan för ditt RUT-avdrag.

Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning

Företagsstädning på kontor, hotell, kontorshotell, hemmakontor, mässor eller företagsevent.

380 kr/h exkl. moms*

* För företag tillämpas inte RUT-avdraget.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning

Vi underlättar er flytt med vår professionella flyttstädningstjänst. Våra noggranna och pålitliga städare ser till att er bostad lämnas i perfekt skick för er nya början.

KVM Pris  Pris efter RUT-avdrag
0-49 4900 kr 2450 kr
50-69 6200 kr 3100 kr
70-89 6900 kr 3450 kr
90-109 8200 kr 4100 kr
110-149 8900 kr 4450 kr
149+ Be om offert Be om offert

 

Priser ovan är angivna inkl. moms.

Trappstädning Stockholm

Trappstädning

Vi erbjuder professionell trappstädning i Stockholm för att säkerställa att era trappor alltid är rena och inbjudande. Vårt dedikerade team av städare tar hand om städningen med noggrannhet och effektivitet, så att ni kan njuta av välunderhållna och fräscha trappor.

Storstädning Stockholm

Storstädning

Vår storstädningstjänst i Stockholm är perfekt för att ge ditt hem eller kontor en djuprengöring och en fräsch start. Våra erfarna städare tar sig an varje yta med noggrannhet och professionalitet, och lämnar inget rum obesett. Låt oss ta hand om den omfattande städningen och se till att ditt utrymme strålar av renhet och komfort.

BRF Städning

Bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder professionell städhjälp till bostadsrättsföreningar för att säkerställa ett rent och trivsamt boendemiljö för alla medlemmar. Vårt dedikerade team av erfarna städare utför noggrann städning av gemensamma utrymmen och tar hand om allt från entréer till trapphus och tvättstugor. Med vår städhjälp kan ni vara trygga i vetskapen om att ert boende är väl omhändertaget och att alla medlemmar kan njuta av en ren och välskött miljö.