Hemstädning Stockholm

Städfirma i Stockholm som ger dig en trygg och pålitlig service efter era önskemål. Vi hjälper både företag och privatpersoner med att hålla ordning och städat.

Vi är en städfirma med känsla för inredning & design både i hemmet och på kontoret. Vi säljer produkter, inredning och konst som vi vet skulle passa er stil hem och arbetsplats.

Aloniss

Städföretag Stockholm

Hemstädning

Hemstädning i Stockholm är en pålitlig och bekväm lösning för att hålla ditt hem rent och fräscht. Att ha ett välstädat hem är viktigt för både trivsel och hälsa, men det kan vara svårt att hitta tid och energi i en hektisk vardag. Genom att anlita professionell hemstädning kan du avlasta dig själv och få mer tid till att fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Med hemstädning i Stockholm kan du förvänta dig en grundlig rengöring av alla rum i ditt hem. Det inkluderar dammsugning och våttorkning av golv, dammtorkning av ytor, avtorkning av köksbänkar och rengöring av badrum. Vi tar även hand om detaljer som rengöring av speglar, avlägsnande av damm och spindelnät samt tömning av sopkorgar.

Våra professionella städare är noggranna och erfarna inom hemstädning i Stockholm. De använder sig av effektiva städmetoder och högkvalitativa städprodukter för att säkerställa en skinande ren och hygienisk miljö i ditt hem. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att inget kommer att förbises eller glömmas bort.

En annan fördel med att anlita hemstädning i Stockholm är flexibiliteten. Du kan välja att ha regelbundna städtillfällen eller boka enstaka städsessioner efter behov. Det ger dig möjligheten att anpassa hemstädningen efter dina specifika önskemål och preferenser.

Så låt oss ta hand om hemstädningen i Stockholm, så att du kan njuta av ett rent och välskött hem utan att behöva lägga tid och ansträngning på det själv. Vårt mål är att ge dig en avkopplande och bekväm städupplevelse, där noggrannhet och kundnöjdhet alltid står i fokus.

Hemstädning villa och/eller lägenhet

Befria dig från vardagens städstress genom att anlita hemstädning i Stockholm. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Med vår professionella städhjälp får du mer tid och energi över till familj, jobb, fritidsaktiviteter och vänner.

Vi förstår att dygnets 24 timmar inte alltid räcker till för att hinna med allt. Därför erbjuder vi skräddarsydda städtjänster för både stora och små hushåll i Stockholm. Vårt mål är att anpassa oss efter dina specifika behov och önskemål, oavsett om det handlar om en veckovis, varannan veckovis eller månatlig städschema.

 

Alla hem och kunder har olika önskemål, förutsättningar – Vi anpassar våra tjänster efter dig

Våra erfarna städare tar hand om alla aspekter av hemstädningen, inklusive dammsugning, våttorkning av golv, dammtorkning av ytor, rengöring av köksbänkar och mycket mer. Vi använder professionella städprodukter och effektiva städmöjligheter för att säkerställa en noggrann och imponerande resultat.

Genom att anlita oss för hemstädning i Stockholm kan du känna dig trygg i vetskapen om att ditt hem kommer att vara skinande rent och omsorgsfullt skött. Vi tar stolthet i vårt arbete och strävar alltid efter att leverera enastående kvalitet och kundnöjdhet.

Ge dig själv den gåva av tid och avlastning genom att låta oss ta hand om hemstädningen. Släpp stressen och njut av ett välstädat hem och balanserad tillvaro. Kontakta oss idag för att boka din hemstädning i Stockholm och uppleva skillnaden av att ha professionell städhjälp vid din sida.

Bra att veta – hemstädning

Självklart kan vi alltid anpassa våra tjänster för att möta dina specifika önskemål. Vi värdesätter att få veta om det finns några speciella objekt eller ytor i ditt hem som kräver extra noggrann rengöring eller behöver specifika städmoment. Detta gör vi för att säkerställa att vi levererar en städning som uppfyller dina förväntningar redan från första besöket. Vi lyssnar på dina önskemål och är dedikerade till att ge dig en skräddarsydd och professionell städtjänst. Nedan har vi listat vanliga moment vid hemstädning. 

Städning av kök
 • Rengöring av diskbänken, bänkskivan och kranar
 • Torkning av kakel ovanför diskbänken
 • Extern torkning av alla köksluckor
 • Rengöring av alla öppna ytor, t.ex. bord, stolar, fönsterbänkar etc.
 • Rengöring av dörrar och golvlister / lister
 • Rengöring av samtliga vitvaror utvändigt
 • Dammsugning och moppning av golv
 • Tömning av papperskorgar
 • Torkning av soputrymme under diskbänken
Rum i bostaden
 • Dammsuga golv och mattor
 • Torka golvet
 • Damma av möbler, lampor, fönsterbänkar,
  radiatorer, dörrar, ramar, lister, kontakt och fria ytor.
 • Bädda sängar
 • Tömning av papperskorgar
Badrum och toalett
 • Rengöring av duschkabin och badkar
 • Rengöring av handfat och toalett
 • Rengöring av kranar och rör som är tillgängliga
 • Rengöring av väggar och kakel
 • Torkning av alla kakel
 • Torkning av speglar
 • Extern damning av badrumsmöbler och vitvaror
 • Dammsugning och moppning av golv
 • Tömning av papperskorgar
Vanliga tillval +
 • Rengöring av kylskåp invändigt
 • Rengöring av ugn invändigt
 • Strykning

Detta är exempel på vanliga tillval som ofta kräver mer tid utöver den vanliga städningen.

Skräddarsydd hemstädning 

Vi strävar efter att erbjuda en komplett och anpassningsbar hemstädningstjänst i Stockholm. För att möta dina specifika önskemål ger vi dig möjligheten att lägga till specialanpassade tillvalstjänster utöver den grundläggande städningen. Om du önskar att vi rengör ditt kylskåp eller ugn invändigt, eller om du behöver hjälp med strykning av textilier, kan vi självklart arrangera det. Vi vill skapa en skräddarsydd kundupplevelse där varje hem kan nå sin fulla potential. Du behöver bara se till att ha de nödvändiga städmaterialen enligt vår lista, och sedan tar vi hand om resten med vår professionella hemstädningstjänst i Stockholm. Vi strävar alltid efter att leverera en skräddarsydd och högkvalitativ städning som uppfyller dina förväntningar och behov.

Vanliga städmaterial bra att ha hemma vid hemstädning

För att vi ska kunna utföra vår städning på ett optimalt och effektivt sätt, rekommenderar vi att följande städprodukter finns tillgängliga hemma hos kunden:

– En kraftfull dammsugare för noggrann dammsugning av olika ytor.
– En pålitlig mopp med tillhörande hink för effektiv rengöring av golv.
– Microfiber dammtrasor för att avlägsna damm och smuts på ytor.
– Diskmedel för att kunna diska och rengöra köksredskap.
– Såpa, som exempelvis Gul Såpa Grumme, för skonsam och effektiv rengöring.
– Rengöringsprodukter som Jif eller Vim för att få bort envis smuts och fläckar.
– Svinto stålull för att ta hand om tråkiga fläckar på metalliska ytor.
– Kökssvampar för allmän rengöring och diskning.
– Fönsterputsmedel, till exempel Ajax, för att få dina speglar och fönster skinande rena.
– Universalrengöring, såsom Ajax Kök/Universal, för att ta hand om olika ytor och ytmöbler.
– Toalettmedel, som exempelvis Ajax, för rengöring av dusch, badkar och toalett.
– Toalettrengöringstabletter, som WC-Anka, för att hålla din toalett fräsch och ren.

Genom att ha dessa städprodukter till hands kan vi garantera att vår städservice utförs med noggrannhet och effektivitet, och att ditt hem blir skinande rent och trivsamt. Vid frågor eller behov av rekommendationer angående städprodukter är vi gärna tillgängliga för att hjälpa till.

Hemstädning Stockholm

Hemstädning

Städning i hemmet efter era önskemål. Vi erbjuder exempelvis veckostädning, varannan vecka eller varje månad.

Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning

Företagsstädning på kontor, hotell, kontorshotell, hemmakontor, mässor eller företagsevent.

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning

Vi underlättar er flytt med vår professionella flyttstädningstjänst. Våra noggranna och pålitliga städare ser till att er bostad lämnas i perfekt skick för er nya början.

Trappstädning Stockholm

Trappstädning

Vi erbjuder professionell trappstädning i Stockholm för att säkerställa att era trappor alltid är rena och inbjudande. Vårt dedikerade team av städare tar hand om städningen med noggrannhet och effektivitet, så att ni kan njuta av välunderhållna och fräscha trappor.

Storstädning Stockholm

Storstädning

Vår storstädningstjänst i Stockholm är perfekt för att ge ditt hem eller kontor en djuprengöring och en fräsch start. Våra erfarna städare tar sig an varje yta med noggrannhet och professionalitet, och lämnar inget rum obesett. Låt oss ta hand om den omfattande städningen och se till att ditt utrymme strålar av renhet och komfort.

BRF Städning

Bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder professionell städhjälp till bostadsrättsföreningar för att säkerställa ett rent och trivsamt boendemiljö för alla medlemmar. Vårt dedikerade team av erfarna städare utför noggrann städning av gemensamma utrymmen och tar hand om allt från entréer till trapphus och tvättstugor. Med vår städhjälp kan ni vara trygga i vetskapen om att ert boende är väl omhändertaget och att alla medlemmar kan njuta av en ren och välskött miljö.

Därför ska du välja oss

Noggranhet

Noggrannhet och effektivitet präglar alltid vårt arbete. Våra dedikerade medarbetare är alla eniga om att vår främsta uppgift är att skapa nöjda kunder. Genom att tillämpa höga standarder och sträva efter perfektion i varje detalj, levererar vi städtjänster av hög kvalitet. Vår passion för att göra våra kunder nöjda driver oss att alltid ge det bästa av oss själva. Vi är stolta över att följa detta motto och förvandla dina städuppdrag till rena och tillfredsställande resultat.

Nöjda kunder

Kundnöjdhet är vårt främsta mål. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och säkerställa att våra kunder är mer än nöjda. Om det skulle finnas några brister, åtgärdar vi dem omedelbart och ser till att framtida arbeten utförs med extra omsorg och säkerhet.

Trygghet

Vi förstår vikten av trygghet när det gäller att ta hand om ditt hem. Hos oss kan du känna dig säker och trygg i våra händer. Vi sätter högsta prioritet på att bevara integriteten och säkerheten i ditt hem. Du kan lita på oss och vårt pålitliga team av professionella för att ta hand om dina städuppdrag på bästa sätt. Ge oss dina nycklar med förtroende, för vi kommer att hantera dem med omsorg och ansvar. Vi strävar efter att skapa en atmosfär av trygghet och tillit för att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av ett välstädat hem.

Anpassat efter dig

Inget hem är det andra likt. Vi skräddarsyr vårt arbete efter dina behov och önskemål för att säkerställa att du får en personlig städservice som passar just dig och ditt unika hem.

städning

Vad är en hushållsnära tjänst?

En hushållsnära tjänst omfattar olika typer av tjänster som utförs i hemmet, såsom städning, fönsterputsning, trädgårdsskötsel och liknande. Med tiden har även flytthjälp, mer avancerad trädgårdsservice, reparation av vitvaror och IT-tjänster i hemmet inkluderats i RUT-avdraget. De flesta av våra tjänster är berättigade till rutavdrag, så ta en titt på vad vi kan hjälpa dig med!

Det är viktigt att känna till att ROT-avdraget (som gäller för byggtjänster och renovering) påverkar den tillgängliga summan för RUT-avdraget. Om du redan har utnyttjat ROT-avdraget minskas alltså möjligheten till RUT-avdrag. Maxgränsen för ROT-tjänster är fortfarande 50 000 kronor, vilket innebär att 25 000 kronor är reserverade för RUT-tjänster. Om du är osäker på hur mycket avdrag du har utnyttjat under året kan du alltid kontrollera detta med Skatteverket. Läs mer om RUT-avdrag här.